nieuws

Anova Seafood schuift op in Den Bosch

Transacties

Anova Seafood verhuist niet alleen binnen dezelfde stad, maar zelfs binnen dezelfde straat.

De onderneming is op dit moment gevestigd op nummer 15 en heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor 1.900 m2 kantoor- en bedrijfsruimte aan Hambakenwetering 3 op het HighTech Park in Den Bosch. Het betreft een contract met een meerjarige looptijd. Daarmee heeft de eigenaar Hanzevast het hele kantoorpand verhuurd.

 

Anova Seafood is internationale leverancier van bevroren en verse visproducten. Vanuit zijn centrale positie in de productieketen levert hij producten van over de hele wereld aan de Europese retail- en foodservice. Hun doelstelling is om samen met hun partners verantwoordelijke en duurzame producten aan te bieden.

 

 

Hanzevast real estate werd bij de verhuur bijgestaan door DTZ Zadelhoff.

 

Reageer op dit artikel