nieuws

Zorginstelling huurt bedrijfspand Almere

Transacties

Een zorginstelling heeft een bedrijfspand gehuurd van ruim 1.300 m2 aan Josephine Bakerstraat 3 in Almere. Met de verhuurder werd jaarhuurprijs van 62.500 euro overeengekomen.

De zorginstelling die niet met naam en toenaam wil worden genoemd, betrekt het pand na de zomer. Het multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte en showroom en buitenterrein ligt op een zichtlocatie op bedrijventerrein Hollandsekant in Almere Stad.

Het pand heeft een totaal oppervlak van 1.331 m2, waarvan 1.129 m2 bedrijfs-/multifunctionele ruimte en 202 m2 kantoorruimte. Het huurcontract heeft een looptijd van drie plus drie jaar. Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel