nieuws

Zara naar V&D-pand Zaandam

Transacties

Het Spaanse retailconcern Inditex zal de Zara-formule in de voormalige V&D in Zaandam vestigen. Dat zijn Zara en eigenaar RJB Group overeengekomen.

Dat meldt vastgoedadviseur Kroese Paternotte in een persbericht. RJB Group of Companies is het vastgoedvehikel van de familie Rosenbaum. Zara neemt 4.031 m2 in gebruik aan Gedempte Gracht 49. Inditex zal daar het nieuwste Zara-concept uitrollen. In samenspraak met de gemeente zullen Zara en verhuurder een nieuwe gevel realiseren voor het huidige V&D-complex.

Daardoor zal Zaandam in de zeer nabije toekomst beschikken over een Zara-winkel in het hart van het A1-winkelgebied. Na de komst van een grote Primark en The Sting en de aanleg van de gracht in de binnenstad, wordt het winkelgebied steeds aantrekkelijker, aldus Kroese Paternotte.

Reageer op dit artikel