nieuws

Volledige bezetting Quintet Office Park Amsterdam

Transacties

Dankzij vier nieuwe gebruikers die in totaal voor 1.787 m2 kantoorruimte tekenden, is Quintet Office Park aan Rietlandpark 301 in Amsterdam volledig verhuurd.

Online Seminar heeft in Quintet Office Park, Rietlandpark 301 te Amsterdam, 490 m2 kantoorruimte gehuurd. Voor verhuurder trad op Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs in collegiale samenwerking met JLL. Davids Advocaten heeft in het Quintet Office Park 454 m2 kantoorruimte gehuurd. Voor verhuurder trad op Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs in collegiale samenwerking met TREC. P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars adviseerde de huurder.

Common Fund for Commodities heeft in hetzelfde kantoor 653 m2 kantoorruimte gehuurd. Voor verhuurder trad op TREC in collegiale samenwerking met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs. Solved begeleidde de huurder hierbij.  Tot slot heeft Core Notariaat in Quintet office park getekend voor 190 m2 kantoorruimte. Huurprijzen zijn niet bekendgemaakt. Door deze laatste transactie is het Quintet Office Park voor 100 procent verhuurd. 

Wie de eigenaar van het kantoor is, wil Van Dijk & Ten Cate niet zeggen. Uit informatie van Vastgoedmarkt blijkt dat dit Lone Star is. Eind 2014 kocht een aan Lone Star Funds gelieerde vennootschap het kantoor van IVG Institutional Funds. 

 

Reageer op dit artikel