nieuws

Vingino opent winkel Stadshart Zoetermeer

Transacties

Jeanslabel Vingino opent 4 juni een eigen winkel in Stadshart Zoetermeer. Het is de twaalfde winkel van het Nederlandse kindermodemerk.

Dat laat winkel(centrum)eigenaar Unibail-Rodamco weten. De winkel heeft een oppervlakte van 167 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Vingino is een denimmerk voor kinderen. Het jeanslabel is in 2001 opgericht.

Johan van Doorn, shopping centre manager van Stadshart Zoetermeer, zegt hiermee in te spelen op de grote vraag naar kinderkledingwinkels. De opening van Vingino is onderdeel van de upgrade van Stadshart Zoetermeer. Unibail-Rodamco en gemeente Zoetermeer investeren gezamenlijk in grotere winkelpanden met een hogere en opvallende pui.

Ter verbetering van het horecaaanbod zal er nog voor de zomer een paviljoen met groot terras openen op het Burgemeester Wegstapelplein met daarin restaurant Eazie. Ook de parkeergarages worden verbeterd. In 2017 gaat de gemeente aan de slag met bestrating, verlichting en toevoeging van straatmeubilair. Stadshart Zoetermeer telt ruim 200 winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een stadstheater.

Reageer op dit artikel