nieuws

Victus Beds of Sweden naar Heerlen

Transacties

Victus Beds of Sweden heeft zijn tweede Nederlandse vestiging op Woonboulevard Heerlen geopend. De Zweedse keten wil meer winkels openen.

De formule betrekt hier een unit van 533 m2 op de begane grond van het parkeerdek van Plein II. Victus is een Zweedse fabrikant van kwaliteitsbedden en richt zich op het midden- en luxe segment. Alle producten worden met de hand gemaakt en volledig geproduceerd in Zweden. De eerste winkel van 1.250 m2 opende de formule eind 2015 in Helmond.

Victus is voornemens nog enkele vestigingen in Nederland te openen. Victus Beds of Sweden werd bij deze transactie geadviseerd door Zimmerman Retail. MVGM Winkelmanagement en Creating Retail Parks brachten de transactie tot stand namens Verhuurder CBRE Global Investors. 

 

Reageer op dit artikel