nieuws

Tias naar Utrechts kantoor PingProperties

Transacties

PingProperties heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten met Tias School for Business and Society in gebouw Trappenburch aan de Kroonstraat in Utrecht. Het gaat om 2.505 m2 kantoorruimte en opleidingsplekken en 26 parkeerplekken.

Per 1 januari 2017 levert PingProperties het gebouw aan Tias op. Tias is een academisch gefundeerde business school, verbonden aan Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Trappenburch is hiermee volledig verhuurd aan onderwijsgerelateerde instellingen. Eerder dit jaar sloot PingProperties al een huurdeal met AoB.

PingProperties is begin dit jaar van start gegaan met de duurzame herontwikkeling van gebouw Trappenburch. Met deze revitalisatie realiseert PingProperties een zeer intensieve verduurzaming van energielabel G naar A. Bij oplevering beschikt Trappenburch over onder andere nieuwe gebouw-gebonden installaties, nieuwe vliesgevels, nieuwe dakbedekking en isolatie. Daarbij zijn de karakteristieke kenmerken van Trappenburch behouden.

PingProperties is geadviseerd door JLL. DTZ Zadelhoff begeleidde de transactie voor Tias.

Reageer op dit artikel