nieuws

Stryker huurt 2.750 m2 in Savills-kantoor Zuidoost

Transacties

Savills Fund Management heeft een huurovereenkomst met Stryker European Operations in Mercurius in Amsterdam Zuidoost getekend. De overeenkomst heeft betrekking op 2.750 m2 kantoorruimte.

Stryker European Operations is een medische technologiebedrijf dat onderdeel is van Stryker. Het Europese hoofdkantoor van Stryker is ook gevestigd in Amsterdam Zuidoost, aan de Herikerbergweg 110. Mercurius van 11.179 m2 ligt in het midden van kantorenpark Plaza ArenA in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost. Er is nog 6.000 m2 beschikbaar voor verhuur in Mercurius.

De afgelopen jaren heeft dit gebied een positieve ontwikkeling doorgemaakt, mede dankzij het nieuwe Intercity NS-station, de opening van de Ziggo Dome en de komst van verschillende hotels. Bij deze transactie is verhuurder Savills Fund Management geadviseerd door Savills. Stryker European Operations werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. 

Reageer op dit artikel