nieuws

Regus trekt in voormalig DTZ-kantoor Utrecht

Transacties

Regus huurt vanaf 1 mei kantoorvilla De Oorsprong van ruim 1.200 m2 kantoorruimte aan Oorsprongpark 12 in Utrecht. Verhuurder is Brouwershoff, voormalig gebruiker was DTZ Zadelhoff.

Regus trekt in voormalig DTZ-kantoor Utrecht

Het 19e-eeuwse rijksmonument is de afgelopen 24 jaar in gebruik geweest door DTZ Zadelhoff. De gehele villa met vier bouwlagen zal Regus beschikbaar stellen aan zakelijke professionals. Er komen een business lounge, vergaderruimtes en gedeelde en vaste kantoorruimtes. Met deze uitbreiding zegt Regus in te spelen op de toenemende vraag naar flexibele werkplekken en de eigen groeiambitie. In Nederland heeft de organisatie 82 centra.

De villa ligt dichtbij de lommerrijke Maliebaan. De karakteristieke villa werd in 1823 gebouwd als woonhuis en heeft door de jaren heen gefungeerd als bejaardentehuis, universiteitsgebouw en kantoor. Regus werd bij deze transactie vertegenwoordigd door CBRE. De verhuurder, Brouwershoff, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel