nieuws

Provast haalt Total naar Haagse Monarch Tower

Transacties

Provast heeft 1.500 m2 kantoorruimte verhuurd in de Monarch Tower in het Haagse Beatrixkwartier aan Total Gas & Power en STV Mahieu advocaten.

Provast haalt Total naar Haagse Monarch Tower

Total Gas & Power huurt de gehele twaalfde verdieping van 1.000 m2. Op de dertiende verdieping heeft de ontwikkelaar 500 m2 verhuurd aan STV Mahieu advocaten. De twee huurovereenkomsten zijn in mei ingegaan. Andere huurders in het gebouw zijn Koninklijke BAM Groep en Provast. In de plint is grandcafé De Wens gevestigd. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met 121 parkeerplaatsen.

Provast-project Monarch Tower is het tweede kantoorgebouw van het herontwikkelingsproject Monarch in het Haagse Beatrixkwartier en omvat 16.000 m2 vvo kantoorruimte. De Monarch staat in de top 10 van meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. Eigenaar is het vastgoedfonds HSFB Metropolen Westeuropa.

Deze transactie werd voor Total Gas & Power begeleid door Themis Vastgoedpartners en namens Provast door Nadorp Makelaars in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle. Provast werd door Nadorp Makelaars geadviseerd bij de verhuur aan STV Mahieu advocaten.

Reageer op dit artikel