nieuws

ProDelta verhuurt 65.000 m2 terrein in Rotterdam-Pernis

Transacties

ProDelta heeft overeenstemming bereikt met CTT Rotterdam over een langjarige verbintenis voor een 65.000 m2 groot terminalterrein op Distriport Benelux in Rotterdam-Pernis.

Het betreft een tri-modaal (weg, water en spoor) ontsloten terminal die bestaat uit 140 meter kadelengte, een ligplaats van 200 meter, 8.000 m2 spoorzone, 9.000 m2 parkeerplaats en een verhard terminalterrein van 48.000 m2. CTT heeft hier zelf een grote spoorkraan en kantoor op gerealiseerd van 800 m2.

CTT beschikt over een aantal verbindingen door Europa. Met vier terminals in Hengelo, Rotterdam, Almelo en Bad Bentheim (Duitsland) kan CTT verbindingen over water, spoor en weg aanbieden naar Nederland en het Duitse achterland. ProDelta is een ontwikkelaar, belegger en beheerder van duurzaam logistiek vastgoed in de Benelux. Om in de nabije toekomst verder te kunnen expanderen, zoekt ProDelta gunstig gesitueerde (her)ontwikkellocaties. 

Reageer op dit artikel