nieuws

Office Operators huurt in Diana & Vesta Amsterdam

Transacties

The Office Operators (TOO) heeft op 1 april een nieuwe vestiging van 2.200 m2 geopend in de kantoorgebouwen Diana & Vesta in Amsterdam Zuidoost.

Een groot deel van de ruimte is inmiddels verhuurd aan diverse kleinere gebruikers. Gezien de grote belangstelling voor de huur van kleinere en flexibele kantoorruimtes in Amsterdam-Zuidoost verwacht TOO hun center op korte termijn uit te breiden.

De gebouwen Diana & Vesta bestaan in totaal uit 24.000 m2 nieuwbouwkantoorruimte. De verhuurder, Reggeborgh, heeft er mede voor gekozen om zich te richten op kleinere gebruikers aan wie veel flexibiliteit geboden kan worden. Ook voor grote gebruikers bieden de kantoorgebouwen diverse voordelen. Zo kunnen zij een deel van hun ruimte op meer flexibele basis huren; vergaderzalen flexibel huren en gebruikmaken van bemande recepties en andere TOO-diensten, zoals stomerij, taxi- en postservice. 

Beide gebouwen worden voorzien van de snelste internetverbinding die in Nederland leverbaar is. Ook wordt een dojo-gymzaal geopend, krijgen fysiotherapeuten een behandelkamer tot hun beschikking en in gebouw Vesta wordt binnenkort een restaurant geopend. Met de opening van het nieuwe center van TOO is beoogd de meest aantrekkelijke kantooraanbieder van Amsterdam-Zuidoost vorm te geven. 

Reggeborgh werd bij deze transactie begeleid door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten. TOO werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. De verhuur van beide gebouwen wordt verzorgd door Van Gool Elburg en DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel