nieuws

Nieuwe huurders voor gerenoveerde Eindhoven Tower

Transacties

Brug-Ned heeft 1.740 m2 kantoorruimte verhuurd aan vier nieuwe huurders in het gerenoveerde kantoor aan Bogert 31 in Eindhoven.

SkillsTown huurt 336 m2 kantoorruimte op de veertiende verdieping van de Eindhoven Tower. Andes betrekt er 692 m2 kantoorruimte op de achtste en negende verdieping, Falkplan en Route.nl nemen 356 m2 kantoorruimte af op de zevende verdieping en MapCreator huurt tot slot 356 m2 kantoorruimte op de zesde verdieping van het kantoor.

Eindhoven Tower is een karakteristiek gebouw in Eindhoven dichtbij het Centraal Station, het Philips Stadion en het centrum van Eindhoven. Het kantoorgebouw is zomer 2015 opgeleverd na een grootschalige verbouwing. De toren heeft een nieuw interieur gekregen en voldoet zo weer aan de wensen en eisen van kantoorgebruikers. Sinds de renovatie hebben zich negen nieuwe huurders in het gebouw gevestigd. Er zijn nog vier verdiepingen beschikbaar.

Brug-Ned werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel