nieuws

M7 Real Estate sluit huurdeals Rotterdam

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft huurovereenkomsten voor zo’n 4.000 m2 aan kantoor- en bedrijfsruimten op het bedrijvenpark Kleinpolderplein in Rotterdam meerjarig verlengd.

De huurcontracten zijn gesloten voor de M7-fondsen MStar Netherlands 2 Holding en M7 EREIP III Dutch Propco 2. Het gaat om multifunctionele bedrijfshallen met kantoorruimten. Care Autoschade en Kwikfit hebben hun contract voor het complex aan de Abraham van Stolkweg meerjarig verlengd. Het Leger des Heils heeft contracten voor parkeerplaatsen van MStar 2 en 1.190 m2 kantoorruimte van EREIP III-2 verlengd.

Wij Kopen Auto’s, Dragon Food en Bier&Co blijven ook langere tijd op de Abraham van Stolkweg actief en huren in totaal 1.800 m2. Daka Sport heeft naast de verlenging van de huidige vierkante meters nog een huurovereenkomst afgesloten voor 788 m2 bedrijfs- en kantoorruimte. Tot slot huurt Tadim sinds januari 2016 de een unit aan de A. van Stolkweg van 267 m2 bedrijfs- en kantoorruimte. Daarmee is het complex voor 85 procent verhuurd. Het makelaarsteam bestaat uit Van Splunter en Ooms.

 

Reageer op dit artikel