nieuws

M7 RE verhuurt bedrijfsunits Wormerveer

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft diverse verhuurtransacties verricht op het bedrijventerrein Molletjesveer in Wormerveer. De drie complexen aan de Industrieweg, De Woudaap, Une de Mai en Prestige, zijn eigendom van het fonds MBay Netherlands.

In het bedrijfsverzamelgebouw De Woudaap, werden maar liefst 6 units verhuurd aan meerdere ondernemers met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten, met een totaal metrage van circa 1.791m² bedrijfsruimte.
Martons vof, heeft circa 605m² bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd en is sinds kort huurder in het complex Une de Mai. Martons is een bedrijf in o.a. houtbewerkingsmachines en afzuiginstallaties.
Voor het bedrijfscomplex Prestige is ook een transactie gesloten. Kolu Trans is een bestaande huurder en door groeiende bedrijfsactiviteiten heeft Kolu Trans nog circa 710m² bedrijfsruimte extra gehuurd.
Alle huurovereenkomsten zijn voor meerdere jaren afgesloten.

Bij de aankoop van de bedrijfscomplexen, in 2014, bedroeg de totale leegstand circa 76 procent. M7 Real Estate Netherlands heeft de afgelopen twee jaar de leegstand drastisch weten terug te brengen en is afgenomen met ruim 44 procent. Zowel in De Woudaap als in Une de Mai is nog slechts één unit beschikbaar van respectievelijk circa 192 m² en circa 602 m².

Het makelaarsteam bestaat uit Kuijs Reinder Kakes en Gunther Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel