nieuws

Horecaformules naar Catharinasteeg Leiden

Transacties

In de Catharinasteeg in Leiden zijn huurders Yoghurt Barn en Brownies&downies aangetrokken. Sinds de overname van grote delen van ASR Vastgoed Ontwikkeling is Meijer Realty Partners eigenaar van het winkelblok.

Lunchcafé Brownies&downies huurt 140 m2 in het monumentale pand aan Aalmarkt 11. De formule Yoghurt Barn heeft een huurovereenkomst getekend voor 113 m2 in het hoekpand Aalmarkt 19/20 tegenover de Waag. Meijer Realty Partners gaat na de overname verder onder de naam MRP Development.

Charles Scholten van MRP Development: ‘Met de komst van de twee nieuwe formules en de eerdere verhuur aan drie grote moderetailers is 95 procent van het project van ruim 5.700 m2 bvo verhuurd. Er zijn nog enkele kleinere units beschikbaar waarover met diverse partijen wordt gesproken.’ De verhuur wordt begeleid door Engelvast.

Yoghurt Barn, in september 2012 opgericht, heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam (2), Den Bosch, Den Haag en Haarlem. De keten heeft plannen voor meer vestigingen. Brownies&downies is een horecaconcept met in de bediening mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. In 2010 is de eerste vestiging in Veghel geopend en inmiddels zijn het er al dertig. 

Reageer op dit artikel