nieuws

Horeca in oud postkantoor Arnhem

Transacties

Het oude postkantoor van 2100 m2 aan het Jansplein 56 in Arnhem heeft na twee jaar leegstand weer een bestemming. De Brabantse horeca-ondernemers Martijn Lensing en Paul van Boxtel realiseren in het monumentale pand hun tweede vestiging van ’t Taphuys.

Horeca in oud postkantoor Arnhem

Winkelmakelaar Chris Lanting van Strijbosch Thunnissen is verheugd met deze nieuwe aanwinst voor de stad. ‘De komst van ‘t Taphuys maakt het gebied rondom het Jansplein en Jansplaats af’, aldus Lanting

Blikvanger in het nieuwe concept wordt de ‘zelftapwand’ met wel 150 kranen. Bezoekers kunnen straks, met een speciaal betaalpasje in de hand, hun eigen biertje of wijntje tappen. Ze rekenen af per milliliter.

Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld bij de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Elizen Vastgoed.  

Reageer op dit artikel