nieuws

Hoge bezettingsgraad Retailpark Amersfoort

Transacties

Met de komst van Mega Parket Store en Leen Bakker is Retailpark Amersfoort van ruim 10.000 m2 bijna volledig verhuurd.

Mega Parket Store heeft met eigenaar European Real Estate Company een vijfjarige huurovereenkomst getekend voor een nieuwe winkelunit op Retailpark Amersfoort. De winkelunit  op de begane grond aan Amsterdamsweg 37C heeft een oppervlakte van 459 m2. De huuringangsdatum is 1 mei.

Ook Leen Bakker heeft op 1 mei een naastgelegen winkelunit van ca. 2.446 m2 voor tien jaar gehuurd. Hiermee is Retailpark Amersfoort van totaal ruim 10.000 m2 op een unit van 932 m2 na geheel verhuurd. Overige huurders van het park zijn Seats and Sofas, Woonsquare en Fit For Free. Verhuurder werd bij bovenstaande transacties geadviseerd door Creating Retail Parks.

Reageer op dit artikel