nieuws

Herbouwd bedrijfscomplex vrijwel verhuurd

Transacties

Het herbouwde bedrijfspand aan het Mijkenbroek 34-56 in Breda is vrijwel volledig verhuurd. M7 Real Estate Netherlands wist de afgelopen maanden voor haar fonds MBay Netherlands zes van de zeven hallen te verhuren.

In augustus 2014 brandde een groot gedeelte van het pand af. Maar liefst zeven hallen werden verwoest. Oplevering van de herbouw vond eind maart 2016 plaats.

Per 1 april 2016 zijn vijf  van de zeven herbouwde hallen aan het Mijkenbroek gevuld met nieuwe huurders, Bofrost Holland (2.608 m2 bedrijfs- en kantoorruimte) en Yess Electrical (840 m2 bedrijfs- en kantoorruimte). Tevens zal Lampenonline.nl vanaf 1 juni 2016 750 m2 bedrijfs- en 90 m2 kantoorruimte in gebruik gaan nemen. Ook nam zittend huurder Van Gansewinkel twee hallen in gebruik (1.500 m² bedrijfs- en 180 m² kantoorruimte)

Alle contracten zijn langjarig. Een hal van 750 m2 bedrijfsruimte en 90 m2 kantoorruimte is nog beschikbaar.

Het makelaarsteam bestaat uit Luc Vastgoed en Van der Sande.Makelaars.

Reageer op dit artikel