nieuws

Harman huurt 1.653 m2 kantoor in Amsterdam

Transacties

Harman Consumer Nederland en Icon-Apollo hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten. Het betreft de aanhuur van 1.653 m² kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen in gebouw Apollo aan de Herikerbergweg 1-35 te Amsterdam Zuidoost

Het gaat om de gehele tweede verdieping. Verhuurder is Icon-Apollo. Icon heeft vorig jaar in het gebouw geïnvesteerd. Zo werd onder andere het entreegebied volledig onder architectuur van Coare gerestyled en verbouwd.

Savills adviseerde de huurder Harman Consumer Nederland. Deze opdracht komt voort uit de bestaande internationale relatie van Savills (Studley) met Harman International. Harman Consumer Nederland is onder andere bekend van Harman Kardon, groothandel in audio- en video-apparatuur.

Reageer op dit artikel