nieuws

Expansie Søstrene Grene krijgt vorm

Transacties

De volgende vestiging van Søstrene Grene komt in Den Bosch. De Deense retailer heeft daarmee zes Nederlandse winkels en zoekt nog vestigingen in zeker acht steden.

Søstrene Grene is voor de winkel in Den Bosch met verhuurder Van Deursen een langjarig huurcontract overeengekomen voor 345 m2 aan de Orthenstraat 1. Deze vestiging van Søstrene Grene wordt vrijdag geopend. In april kondigde de retailer de opening van de vijfde Nederlandse vestiging in Rotterdam nog aan.

In ons land zijn er nu vestigingen in Groningen, Amsterdam, Den Haag, Zwolle en Rotterdam. Søstrene Grene werd in 1973 opgericht in Denemarken. De formule heeft winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland en Nederland.

CBRE bracht als exclusieve adviseur van Søstrene Grene de transactie tot stand. De adviseur zoekt nog naar winkelruimte in onder andere Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Maastricht, Breda, Enschede, Arnhem en Nijmegen. 

 

Reageer op dit artikel