nieuws

Essent verlengt huurovereenkomst hoofdkantoor

Transacties

Essent heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met Deka Immobiliën voor de huisvesting van haar hoofdkantoor aan het Willemsplein 2-4 in Den Bosch. De energieleverancier huurt circa 25.000 m² kantoorruimte en 489 parkeerplaatsen.

Het hoofdkantoor van Essent is sinds 2007 gevestigd in het gebouw aan Willemsplein 2-4. Destijds heeft Essent het kantoorgebouw zelf ontwikkeld. In 2013 heeft Essent de Winning Workplace Award gewonnen en is het kantoorgebouw bestempeld als meest vooruitstrevende kantoor van Nederland.

Essent is een energieleverancier die gas, elektriciteit en andere energieproducten levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Essent is onderdeel van het internationale energieconcern RWE. Een van Nederlands grootste producenten van conventionele en duurzame energie.

Essent werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel