nieuws

Eminent bouwt kantoor in Apeldoorn

Transacties

Eminent Groep heeft een kavel gekocht van Merin op het Fizzion Parc in Apeldoorn voor het bouwen van een kantoorgebouw met een oppervlakte van circa 700 m2. In mei wordt gestart met de bouw en naar verwachting verhuist Eminent Groep najaar 2016 naar de nieuwe locatie.

Eminent Groep is een detacheerder en werving-en-selectiebureau voor hoger opgeleid technisch personeel met vestigingen in Amsterdam (Schiphol), Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn.

Het Fizzion Parc heeft de afgelopen jaren een grote gedaanteverwisseling ondergaan. Er is een nieuw businesspark ontstaan waarbij twee kantoorgebouwen volledig zijn gerenoveerd, verduurzaamd en voorzien van een hoog serviceniveau. De overige bebouwing van circa 40.000 m2 is gesloopt. Zo is een parkachtige omgeving ontstaan waarin nieuwe, kleinere kantoorpaviljoens kunnen worden teruggebouwd.

De kleinere kantoorpaviljoens sluiten goed aan bij de vraag van Eminent Groep naar een kwalitatief en duurzaam kantoor in een prettige werkomgeving, waar diensten kunnen worden gedeeld met andere bedrijven.

De verkoper, Merin, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel