nieuws

Coolcat met flagship store naar Zwolle

Transacties

Coolcat opent in augustus een nieuwe flagship store van 650 m2 volgens het laatste concept op Diezerstraat 65 in Zwolle

ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract met Coolcat voor deze winkel. Op dit moment wordt de winkelruimte geoptimaliseerd waardoor er een winkel ontstaat van 650 m2. CoolCat was al langer op zoek naar meer vierkante meter in Zwolle.

De nieuwe flagship store zal bestaan uit twee verdiepingen voor tieners en kinderen. De bestaande winkelruimte op de eerste verdieping wordt vergroot en op één niveau gebracht. Ook wordt de gevel aangepast. De leegstaande verdiepingen worden getransformeerd naar drie appartementen, waardoor de leefbaarheid van het winkelgebied versterkt wordt.

Reageer op dit artikel