nieuws

4.895 m2 verhuurd in Jarmuiden Amsterdam

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds MStar Netherlands 2 Holding vier verhuurtransacties verricht voor complex Jarmuiden 22-58 te Amsterdam.

4.895 m2 verhuurd in Jarmuiden Amsterdam

Brusno dienstverlening Amsterdam huurt 910 m2 kantoorruimte. Het bedrijf is sinds 1989 actief op het gebied van detachering van ervaren logistiek personeel. Strukton Rail Nederland neemt 2.147 m2 bedrijfs- en kantoorruimte af. Strukton ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt spoorsystemen en treinsystemen. Van Straaten Post heeft 902 m2 bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd, verdeeld over twee verdiepingen. Van Straaten verzorgt het totale post- en mailingtraject voor organisaties. Essence Trainingen Amsterdam is een bestaande huurder in het complex en heeft het contract verlengd. De organisatie huurt 939 m2 kantoorruimte.

Alle contracten zijn langjarig. Door deze transacties is het bedrijfsverzamelgebouw Jarmuiden verhuurd op 640 m² kantoorruimte na. Het gebouw werd eind mei 2015 gekocht met een leegstand van 70 procent. Die is teruggebracht naar 4,5 procent.  Makelaars Blaauwhof en Colliers International stonden M7 Real Estate terzijde.

Reageer op dit artikel