nieuws

VOC Logistics huurt 5.650 m2 in Fokker 7

Transacties

VOC Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor vestiging op het Fokker Logistics Park in Oude Meer. Men heeft totaal 5.650 m2 bedrijfsruimte gehuurd in Fokker 7, waarvan 555 m2 kantoor en 25 parkeerplaatsen.

Het Fokker Logistics Park is een herontwikkeling van het voormalig Fokker-fabrieksterrein naar een hoogwaardig logistiek park. Het park is zwaar beveiligd door gebruik te maken van 24/7 bemande periferiebeveiliging. Fokker 7 is het eerste logistieke gebouw ter wereld gerealiseerd volgens de cradle-to-cradle-filosofie.

Fokker 7/8 wordt gerealiseerd door AFBP, een samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Industrial real estate partners. VOC Logistics werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. 

Reageer op dit artikel