nieuws

Tribes opent vestiging in Ito-toren Zuidas

Transacties

Tribes gaat 3.017 m2 kantoorruimte huren in de Ito-toren aan de Amsterdamse Zuidas. Daartoe heeft het flexibel kantorenconcept een huurovereenkomst ondertekend met gebouweigenaar Union Investment.

Tribes opent vestiging in Ito-toren Zuidas

Het gaat om de zesde locatie van Tribes. De andere vestigingen zijn Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Brussel. Tribes biedt inspirerende kantoren, vergaderzalen en werkplekken, uitgerust met high-tech materialen en voorzieningen zoals een stomerij en een schoenmaker. De Ito-toren van 34.000 m2 ligt aan het Gustav Mahlerplein. Hoofdhuurder is het advocatenkantoor Houthoff Buruma. Met deze transactie is de Ito-toren volledig verhuurd.

Olivier Schel, Savills Agency: ‘Met de komst van Tribes en het renoveren van de bestaande entree, inclusief de toevoeging van een nieuwe conciërge service, wil eigenaar Union Investment haar huurders en de bezoekers van het gebouw meer service en faciliteiten aanbieden. Ook worden er horecavoorzieningen toegevoegd aan de vernieuwde entree.’ Bij deze transactie is verhuurder Union Investment Real Estate geadviseerd door Savills. De verhuur van Ito/Som is een collegiale samenwerking van JLL, DTZ en Savills.

Reageer op dit artikel