nieuws

Topshelf in V&D-pand Arnhem

Transacties

Topshelf heeft met IEF Capital overeenstemming bereikt voor de aanhuur van het voormalige warenhuis van V&D in Arnhem met een oppervlakte van ongeveer 8.435 m2.

Topshelf exploiteert momenteel vijf winkels/warenhuizen in Nederland met een oppervlakte variërend van 5.500 tot 7.500 m2, in Rotterdam, Utrecht, Cruquius, Beuningen en Leerdam. De aanhuur in Arnhem is een eerste stap naar de ontwikkeling van een binnenstedelijke departmentstore op basis van het concept ‘all fashion, sports en lifestyle’ met topmerken, uitgebreid met onder meer beauty & parfumerie, travel, homewear, eyewear en een back to school corner op de kinderafdeling. Topshelf is nog met eigenaren van voormalige V&D-warenhuizen in gesprek om meer vestigingen te openen. 

RPM bracht namens Topshelf de transactie met IEF Capital tot stand en begeleidt Topshelf bij de verdere expansie.

Reageer op dit artikel