nieuws

Tanger Markt huurt 1.000 m2 winkelruimte in Amsterdam Zuidoost

Transacties

Tanger Markt heeft een winkelruimte gehuurd van 1.000 m2 aan Albert Camuslaan 114 in de Amsterdamse wijk Venserpolder in Zuidoost. Verhuurder is Woningstichting Eigen Haard.

Met de huur van de winkel in Amsterdam opent Tanger binnenkort zijn tiende vestiging. Tanger Markt heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten, die direct geïmporteerd worden uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië. Doelstelling van Tanger is om binnen vijf jaar in alle grote steden, in Nederland en België, een vestiging te hebben. Tanger heeft momenteel winkels in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam (drie), Zaandam en Antwerpen.

Tanger Markt werd geadviseerd door Wit Retail Vastgoed, die exclusief voor Tanger Markt alle vastgoedgerelateerde zaken behartigt. Glint Real Estate adviseerde Woningstichting Eigen Haard en bracht namens deze de transactie tot stand.

Reageer op dit artikel