nieuws

Schoenenmerk Clarks naar centrum Maastricht

Transacties

Halverwege mei opent Clarks een nieuwe winkel in het centrum van Maastricht. Het Britse Clarks is de grootste schoenenfabrikant ter wereld voor alledaags gebruik.

De winkel in de historische binnenstad aan Grote Staat 40 heeft een vloeroppervlakte van 105 m2 op de begane grond. Clarks huurt echter het gehele object, dat behalve de begane grond bestaat uit een kelder, eerste verdieping, tweede verdieping en een kapverdieping.

Cushman & Wakefield adviseerde Clarks exclusief bij de aanhuur van deze winkel. De verhuurder van de nieuwe winkel in Maastricht is een particuliere belegger. Clarks is opgericht in 1825 en is uitgegroeid tot een internationale retailer met verkooppunten in 35 landen. In februari meldde Clarks dat het 25 winkels in Nederland wil openen.

Reageer op dit artikel