nieuws

Palmer-fonds legt grote huurder langdurig vast

Transacties

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund heeft het huurcontract met KROS voor het kantoorgebouw in Zilina in Slowakije langdurig verlengd. KROS heeft het gehuurde oppervlak met 520 m² uitgebreid naar 2.251 m².

De extra gehuurde ruimte betreft de bovenste verdieping van het gebouw. De bezettingsgraad van het gebouw in Zilina stijgt hiermee met 5 procent naar 79 procent. De bezettingsgraad van de gehele portfolio stijgt naar 78,4 procent (78,0 procent). Het huurcontract loopt tot 2025 en betreft een jaarhuur van ruim 150.000 euro. 

Met deze nieuwe huurovereenkomst stijgt de gemiddelde looptijd van de huurcontracten van de portfolio van 2,94 jaar naar 3,10 jaar. KROS is hiermee na AT&T de grootste huurder van het fonds.

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund belegt in commercieel vastgoed in Midden Europa. Aandelen van het fonds zijn dagelijks verhandelbaar via NYSE Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds.

Reageer op dit artikel