nieuws

Nespresso Boutique in Haagse Passage

Transacties

Nespresso opent een boutique in De Passage in Den Haag. Hiertoe hebben ASR Vastgoed Vermogensbeheer en Nespresso een langjarige huurovereenkomst gesloten.

Nespresso huurt al tijdelijk een winkel in Passage 32 maar zal medio oktober verhuizen naar een nieuwe locatie in De Passage. Medio oktober ‘optimaliseert’ ASR de voormalige Desigual-winkel in Passage 54/Spuitstraat 30 met 220 m2 winkelruimte om hier de Nespresso Boutique te realiseren. Eerder openden nieuwe formules als Apple, Yellow Corner, Carré d’artistes, Lucardi, Hop & Stork en Ecco Premium al hun deuren in de volledig verhuurde Passage.

De Passage met 12.000 m2 winkelruimte is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich op een A1-locatie tussen de Grote Marktstraat, Spuistraat en Noordeinde. Het projectmanagement van deze optimalisatie was in handen van FDM Consultants. CBRE heeft de transacties namens ASR Vastgoed Vermogensbeheer begeleid. Colliers International trad op als adviseur namens Nespresso.  

Reageer op dit artikel