nieuws

Multi lost leegstand winkelcentrum Nootdorp op

Transacties

Multi Netherlands heeft met zeven verhuurtransacties van 2.500 m2 de leegstand in winkelcentrum Parade in Nootdorp opgelost en het winkelcentrum gerevitaliseerd.

Action is een van de nieuwe huurders met een winkel van 1.000 m2 en een Italiaanse ijssalon. Om de komst van Action mogelijk te maken, zijn drie winkels in het winkelcentrum verplaatst. Shoeby fashion, The Stone en lokale ondernemer De Bruijn damesmode zijn eind maart verhuisd. Nog voor de zomer opent Action zijn deuren.

De supermarkten Jumbo en Lidl breiden ieder met 400 m2 uit en bouwen deze om tot hun nieuwste winkelconcept. Ook zal Albert Heijn zijn winkel gaan vernieuwen. Ook is onlangs de vloer van de parkeergarage geheel gerenoveerd. Voor de zomer zijn alle afbouwwerkzaamheden gereed.

Arjen Seckel, directeur Asset Management Multi: ‘Wij zijn sinds december 2014 eigenaar van winkelcentrum Parade. Met de recente herschikking en uitbreiding van winkels, het toevoegen van nieuwe winkelformules en de revitalisatie van de parkeergarage, is winkelcentrum Parade weer klaar voor de toekomst.’

Parade is een winkelcentrum van 14.600 m2 in het hart van Nootdorp. Het is in 2003 geopend, is gedeeltelijk overdekt en heeft gratis parkeergelegenheid. Boven de winkels zijn koopwoningen gevestigd.  

Reageer op dit artikel