nieuws

Mitsubishi naar Zuidas-ontwikkeling G&S Vastgoed

Transacties

G&S Vastgoed heeft 800 m2 kantoorruimte aan Mitsubishi Nederland verhuurd in zijn nieuwbouwontwikkeling 500 Beethovenstraat op de Zuidas.

Het bijna opgeleverde project, gekocht door HIH Global Invest, is een duurzame nieuwbouwontwikkeling van G&S Vastgoed met het Breeam-label Excellent. Mitsubishi Nederland betrekt dit jaar nog de derde verdieping van 800 m2 van het gebouw. Hierdoor blijft er nog 1.600 m2 beschikbaar voor verhuur. G&S Vastgoed levert 500 Beethovenstraat in het tweede kwartaal van 2016 op.

Het gebouw met ruim 6.700 m2 kantoorruimte naar een ontwerp van Claus & Kaan Architecten ligt op de hoek van de Beethovenstraat. In de plint worden commerciële voorzieningen gerealiseerd. Het gebouw, bestaande uit een begane grond en zeven verdiepingen, heeft op elke verdieping een groot balkon op het zuiden en oosten.

Bij deze transactie is G&S Vastgoed geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met NL Real Estate. Mitsubishi Nederland is begeleid door Spring Real Estate. Gebouweigenaar HIH Global Invest is op juridisch gebied geadviseerd door Houthoff Buruma.

 

Reageer op dit artikel