nieuws

Maarsen Groep verhuurt 1.505 m2 kantoorruimte op Cuserpark

Transacties

Cuserpark Vastgoed – een entiteit van Maarsen Groep – heeft 1.505 m2 kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen langjarig verhuurd aan XL Catlin / XL Insurance Company in gebouw Nieuwe Rijn in Amsterdam.

Het gebouw bestaat uit 3.750 m2 kantoorruimte en is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Daarnaast beschikt het over twee dakterrassen. Gebouw Nieuwe Rijn maakt deel uit van het complex Cuserpark. Cuserpark ligt op een paar minuten van de Zuidas, vlakbij Schiphol en het Amsterdamse Bos. Het complex omvat vijf luxe kantoorpaviljoens in een parkachtige opzet met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 11.000 m2.

Bij deze transactie is de Maarsen Groep geadviseerd door CBRE. XL Catlin / XL Insurance Company werd bijgestaan door Cushman & Wakefield. Voor de vertrekkende huurder ATOS Origin traden op Colliers International en Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Reageer op dit artikel