nieuws

Maandag naar Blaak 31 Rotterdam

Transacties

Maandag Interim Professionals huurt ruim 1.000 m2 in kantoorgebouw Blaak 31 in Rotterdam. Het gaat om een langjarige huurovereenkomst met eigenaar Commerz Real.

Op deze locatie wordt het Rotterdamse kantoor en tevens het trainingscentrum van Maandag gevestigd. De 1.008 m2 kantoorruimte op de negende verdieping geeft toegang tot een ruim dakterras. Blaak 31 ligt in het Rotterdamse Central Business District. In dit gebouw zijn ook Loyens & Loeff en Glencore gehuisvest.

Maurits van Schaik, senior asset manager Benelux van Commerz Real, stelt dat door de komst van de Markthal en het opwaarderen van het gebied, de aandacht voor het gebouw toeneemt. ‘Alleen de twee bovenste verdiepingen zijn nog te huur in Blaak 31.’ Commerz Real, een 100 procent dochter van Commerzbank, is een Duitse assetmanager met een totaal beheerd vermogen van meer dan 31 miljard euro. Maandag Interim Professionals. detacheert interim-professionals in de publieke sector en heeft momenteel dertien vestigingen in Nederland.

Parc Makelaars adviseerde Maandag tijdens het huisvestingstraject. CBRE trad in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting op als adviseur van Commerz Real. 

 

Reageer op dit artikel