nieuws

Kruidvat naar te verdubbelen Westwijk Amstelveen

Transacties

Kruidvat heeft getekend voor een winkel van 376 m2 in winkelcentrum Westwijk in Amstelveen. Het winkelcentrum wordt verdubbeld.

Dat meldt Colliers International. De vastgoedadviseur heeft eigenaar Episo 4 Armando Westwijk hierbij geadviseerd. Het huurcontract is gesloten met Kruidvat-eigenaar AS Watson Property Continental Europe.

Westwijkplein bestaat nu uit 4.800 m2 b.v.o en wordt herontwikkeld tot een gemakscentrum passend bij de schaal van Westwijk met 8.350 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Ook het openbare gebied wordt volledig vernieuwd. Al eerder tekende supermarktketen Deen een huurcontract.

Did Vastgoedontwikkeling uit Utrecht is verantwoordelijk voor de herontwikkeling namens de eigenaar. In samenwerking met Colliers International, beheerder van het centrum, zorgen zij ervoor dat het winkelcentrum tijdens de gehele uitvoering blijft functioneren. Er zijn nog enkele winkelruimtes beschikbaar. De verwachte oplevering van het vernieuwde winkelcentrum is het derde kwartaal van dit jaar.

Reageer op dit artikel