nieuws

Just Brands huurt 600 m2 winkelruimte Breda

Transacties

Just Brands opent op 1 augustus 2016 een winkel van 600 m2 aan Eindstraat 15-17 in Breda. Het gecombineerde winkelpand is eigendom van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

De vermogensbeheerder sloot de langjarige huurovereenkomst namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. ASR Vastgoed Vermogensbeheer kocht twee jaar het winkelpand aan Eindstraat 15. Om te voldoen aan de vraag naar grotere winkelpanden voegde ASR de winkelruimte aan Eindstraat 15 en 17 samen tot één winkelpand. Het winkelpand heeft na ontwikkeling een oppervlakte van 600 m2, bestaande uit begane grond inclusief eerste en tweede verdieping.

Just Brands opent de winkel op 1 augustus. De winkelformule Just Brands houdt zich bezig met het ontwerp, de logistiek, marketing en verkoop van de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. In de Benelux heeft Just Brands 1.500 verkooppunten. In deze transactie trad KroesePaternotte op namens ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Brickstone Retail adviseerde Just Brands.

Reageer op dit artikel