nieuws

Decathlon huurt 1.200 m2 in winkelcentrum Eindhoven

Transacties

De Franse sportformule Decathlon heeft met Piazza Invest een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor 1.200 m2 winkelruimte in winkelcentrum Piazza te Eindhoven.

Het object betreft de voormalige ruimte van Zara. Zara tekende recent ook al een 10-jarige huurovereenkomst voor een flagship store met een oppervlakte van ruim 3.100 m2 op een andere locatie binnen winkelcentrum Piazza.

Met binnenstedelijke winkels hoopt Decathlon synergie te creëren met zijn perifere megawinkels. Zo heeft de sportformule een 5.200 m2 grote vestiging in Best. Piazza Invest verwacht binnenkort nog meer langjarige huurovereenkomsten af te gaan sluiten. Eigenaar Piazza Invest werd bij de verhuur geadviseerd door JLL.  

Reageer op dit artikel