nieuws

Clubsportive Zuidas breidt uit naar 2.500 m2

Transacties

Clubsportive is met verhuurder Union Investment 1.000 m2 uitbreiding van de bestaande huurovereenkomst aan de Zuidas overeengekomen.

De nieuwe luxe healthclub aan de Zuidas zal daarmee 2.500 m2 v.v.o. bevatten. Naast een uitbreiding in fitnessfaciliteiten, zullen er ook welnessfaciliteiten inclusief een zwembad en cold pressed juicebar worden gerealiseerd. Clubsportive verwacht in september haar deuren te kunnen openen. Tot die tijd kunnen de leden terecht in de huidige vestiging van 1.500 m2 v.v.o.

Clubsportive behoort tot hetzelfde concern als TrainMore. TrainMore heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Zaandam, Eindhoven, Groningen, Diemen en Den Bosch. Appelhoven Vastgoedadviseurs begeleidde Clubsportive bij de uitbreiding. Union werd bijgestaan door Bilfinger.

 

Reageer op dit artikel