nieuws

Azzurro Due opent winkel in Van Baerlestraat

Transacties

Azzurro Due opent naar verwachting half juli een winkel aan Van Baerlestraat 3 in Amsterdam.

Met een particuliere belegger is een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 285 m2 winkelruimte verdeeld over de begane grond en het souterrain. Azzurro Fashion Group heeft nog drie winkels in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat: Azzurro, Azzurro Kids en Four, een conceptstore met mannenmode.

De Van Baerlestraat is een straat in het Museumdistrict in Amsterdam-Zuid, tussen de Vondelbrug en het Roelof Hartplein. Dit gebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van high end retailers, horecagelegenheden en iconische gebouwen als het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. CBRE trad op als vastgoedadviseur van de verhuurder.

Reageer op dit artikel