nieuws

Action naar winkelcentrum Katwijk

Transacties

Smitsloo Groep heeft in de Tramstraat in Katwijk een langjarige huurovereenkomst met Action gesloten voor een ruimte van 1.300 m2.

Action zal zich medio 2016 vestigen in winkelcentrum De Trambaam aan de hoofdroute naar Katwijk aan Zee. Het gaat om de eerste vestiging van Action in het sterk groeiende Katwijk met nu 65.000 inwoners. Smitsloo begeleidde de huurtransactie met Action zelf. Ook verlengde de eigenaar in dit winkelcentrum de huurcontracten met New York Pizza, het Goudwisselkantoor en Tridental.

Naast de in hetzelfde complex gelegen ING Bank vestigde zich eind 2015 bovendien de Halokliniek Katwijk (350 m2). Basis Bedrijfshuisvesting begeleidde deze huurtransactie. Direct aanpalend aan het winkelcentrum (Voorstraat 50) sloot Smitsloo Groep een huurovereenkomst met herenmodezaak Big Boss Fashion voor 500 m2. Ook deze transactie werd begeleid door Basis Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel