nieuws

Tanger Markt huurt 1.000 m2 winkelruimte

Transacties

Tanger Markt heeft voor de uitbreiding van zijn versmarktformule een winkelruimte van ongeveer 1.000 m2 gehuurd aan de Gemmastraat 1 in de Eindhovense wijk Woensel.

De winkel gaat in april open en wordt de negende van Tanger. De keten heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten, direct geïmporteerd uit onder meer Marokko, Turkije, Suriname en Azië . Doelstelling van Tanger is om binnen vijf  jaar in alle grote steden in Nederland en België een vestiging te hebben. Tanger heeft al winkels in Almere, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zaandam en Antwerpen.

Tanger Markt werd geadviseerd door Wit Retail Vastgoed, dat exclusief voor Tanger Markt alle vastgoed gerelateerde zaken behartigt. RSP makelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger. 

Reageer op dit artikel