nieuws

PingProperties breidt huurcontract BCN uit

Transacties

PingProperties heeft voor het Poortgebouw aan de Daltonlaan in Utrecht de huurovereenkomst met BCN langjarig uitgebreid met 1.720 m2 trainingsruimte en 28 extra parkeerplaatsen.

BCN is sinds september 2012 gehuisvest in het Poortgebouw. Wegens de uitbreiding van activiteiten in Utrecht ontstond de behoefte aan nagenoeg een verdubbeling van het aantal trainingszalen. In totaal huurt BCN nu 2.869 m2 trainingsruimte, waarmee het Poortgebouw op 260 m2 na volledig is verhuurd.

Business Centre Nederland (BCN) biedt diverse multifunctionele ruimtes in meerdere steden voor trainingen, opleidingen, cursussen, workshops, zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Elke locatie heeft zijn eigen restaurant.

JLL heeft geadviseerd bij de aanhuur. 

 

Reageer op dit artikel