nieuws

Ontwikkellocatie Arnhem verkocht aan Klok

Transacties

De (her)ontwikkelingslocatie aan Boulevard Heuvelink 48, bestaande uit een monumentaal gebouw van 4.350 m2 en achtergelegen grond met een oppervlakte van 10.000 m2, is verkocht aan Klok Bouwontwikkeling uit Nijmegen. Verkoper is de gemeente.

Ontwikkellocatie Arnhem verkocht aan Klok

Eind 2015 werd gestart met de verkoop van de locatie en op 29 februari 2016 sloot de inschrijftermijn. Vervolgens is besloten het object te verkopen aan Klok Bouwontwikkeling. Dit bedrijf zal op korte termijn plannen voor (her)ontwikkeling van de locatie verder gaan uitwerken.

De gemeente Arnhem werd bij de structurering en uiteindelijke verkoop geadviseerd door haar vaste makelaar, Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit Arnhem in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen.

 

Reageer op dit artikel