nieuws

Multi contracteert Big Bazar voor Valkenstaete

Transacties

Multi Netherlands heeft Big Bazar gecontracteerd voor ongeveer 800 m2 winkelruimte in winkelcentrum Valkenstaete in het centrum van Valkenswaard.

Ook sloot Multi een nieuwe huurovereenkomst met bestaande huurder Dok 7. Deze lokale mode- en lifestyle ondernemer verhuist naar een nieuwe locatie in het winkelcentrum. Big Bazar vestigt zich in de voormalige winkelruimte van Dok 7. Met deze transacties is het winkelcentrum weer in zijn geheel verhuurd. Tevens verbouwt Blokker zijn bestaande winkel conform zijn nieuwste winkelformule.

Gelijktijdig met de verbouwingen van deze huurders investeert Multi in de revitalisatie van het openbaar gebied. De werkzaamheden voor de verplaatsing van Dok 7 zijn gestart. De (af)bouwwerkzaamheden worden naar verwachting medio 2016 volledig afgerond.

Multi Netherlands is sinds december 2014 eigenaar van het winkelcentrum.

 

Reageer op dit artikel