nieuws

Mango naar Stadshart Zoetermeer

Transacties

In april en mei openen Mango en Kiko Milano een winkel in Stadshart Zoetermeer. Dat meldt eigenaar Unibail-Rodamco.

Mango opent eind april een winkel van 600 m2 aan de Promenade in Zoetermeer. Het Italiaanse beautymerk Kiko Milano opent begin mei een winkel van onbekende omvang. De retailers komen in het gerenoveerde deel van het stadshart. Unibail en gemeente Zoetermeer steken 30 miljoen euro in Stadshart Zoetermeer. Er zijn aan de Promenade en het Westwaarts verschillende nieuwe winkelunits gecreëerd met een dubbel hoge winkelpui, waardoor het winkelcentrum een nieuwe en moderne uitstraling krijgt.

De winkelpanden worden vergroot en krijgen een hogere en opvallende pui. Ter verbetering van het horeca-aanbod zal er nog voor de zomer een paviljoen met groot terras open gaan op het Burgemeester Wegstapelplein met daarin restaurant Eazie. In 2016 worden ook de parkeergarages verbeterd en in 2017 gaat de gemeente aan de slag met bestrating, verlichting en toevoeging van straatmeubilair. In combinatie met de toevoeging van nieuwe bewegwijzering en communicatie zal dit zorgen voor een consistente en kleurrijke uitstraling, aldus Unibail-Rodamco.

Reageer op dit artikel