nieuws

Huurders voor Winthont-Loft Offices

Transacties

Van der Valk neemt 1.450 m2 extra af in de Winthont-Loft Offices in Utrecht. Nieuwe huurder is Celgene.

De Winthont-Loft Offices Utrecht is een ontwikkeling van Onis Vastgoed in samenwerking met Reggeborgh Vastgoed. De locatie is direct aan de A12. De verwachting is dat het gebouw van totaal 10.000 m2 over enkele maanden lucht- en waterdicht is zodat de oplevering in het vierde kwartaal 2016 kan plaatsvinden.

Naast het reeds in deze ontwikkeling opgenomen en aan Van der Valk verkochte hotel van ruim 20.000 m2 heeft Van der Valk besloten 1.450 m2 extra af te nemen ten behoeve van het eigen hotel. 

Celgene, opgericht in 1986 in de VS, en sinds 2006 ook gevestigd in Nederland, is een internationaal opererend biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontdekken, het ontwikkelen, en het op de markt brengen van innovatieve medicijnen die vooral gericht zijn op de behandeling van kanker, immuun- en ontstekingsziektes.

Celgene zal eind 2016 zijn intrek nemen in het gebouw De Winthont en zal  1.401 m2 kantoorruimte in gebruik nemen. Er is een langdurige huurovereenkomst gesloten. Celgene werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Onis Vastgoed en Reggeborgh Vastgoed zijn bijgestaan door Waltmann Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Er is momenteel nog 8.000 m2 beschikbaar voor verhuur in deze ontwikkeling. De verdere verhuur word begeleid door Waltmann Bedrijfshuisvesting, Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. 

 

Reageer op dit artikel