nieuws

Huurders voor nieuw stadshart ‘s-Gravenzande

Transacties

Nieuwbouwproject Hart van ‘s-Gravenzande in ‘s-Gravenzande krijgt een Jumbo, Lidl en Big Bazar vestiging. Jumbo heeft de definitieve huurovereenkomst getekend voor 1.900 m2 en Big Bazar voor 650 m2.

Dat meldt ontwikkelaar BPD. Ook komt de Lidl in het nieuwe centrum van de Westlandse kern terug met een winkeloppervlakte van 1.600 m2. Volgens planning openen deze landelijke filiaalbedrijven in het voorjaar van 2017 hun deuren in het centrum. Ook een aantal bestaande ondernemers uit ‘s-Gravenzande – uit de voormalige Koningswerf of ‘s-Gravenhof – zal zich vestigen in het nieuwe winkelcentrum. Daarnaast lopen er gesprekken met kandidaten voor vers- en speciaalzaken, mode  en horeca.

Het centrumgebied ligt aan de Langestraat, Pompe van Meerdervoortstraat en het Marktplein. Met de nieuwbouw zal een nieuwe winkelstraat worden aangelegd, hierdoor ontstaat een winkelrondje in het gebied met centraal gelegen de ruime parkeergarage in de nieuwbouw. In totaal beslaat het project 9.000 m2 nieuwe en gerenoveerde winkelruimten aan de Langestraat en de Markt. De Jumbo, Lidl en Big Bazar zullen zich in de nieuwbouw gaan vestigen. Hiernaast omvat het project honderd nieuwe en te renoveren appartementen en 300 parkeerplaatsen voor het winkelend publiek en bewoners.

Reageer op dit artikel