nieuws

The Athlete´s Foot komt naar Den Haag

Transacties

Sneakerwinkel The Athlete´s Foot opent medio maart een nieuwe winkel in Vlamingstraat 13 in Den Haag.

De winkel aan de Vlamingstraat heeft een oppervlakte van 190 m2 op de begane grond, 80 m2 op de eerste verdieping en 80 m2 op de tweede verdieping. In de nieuwe, grotere winkel zal The Athlete´s Foot naast sneakers ook sportkleding en sportartikelen in het assortiment opnemen.

The Athlete’s Foot heeft naast een webshop al meer dan vijftig winkels in Nederland en voert merken zoals Nike, Adidas, Converse, Asics, Puma en Vans. Het bedrijf is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 350 winkels in 26 landen. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie.

 

Reageer op dit artikel